Engedd el magad. Gabalyítsd ki magad a teendőkből egy hosszú nap után. Végy egy mély levegőt és szánd ezt a pillanatot arra, hogy leellenőrizd magad belsőleg. Mit gondolsz a változás kapacitásodról?

Végy egy mély levegőt újra. Még mélyebbet, mint korábban. Amint ellazítod az izmaidat, vizsgáld meg magad még egyszer. Gondolj valamire, amit a mindennapi életed részévé szeretnél tenni. Képzeld el, hogyan éreznéd magad a saját testedben, akkor, ha ez a valami az életed részét képezné. Kérdezd meg magadtól, csendben, alig hallhatóan, még egyszer… Tényleg hiszel abban, hogy ez lehetséges lehet?

Ebben a mozdulatlan pillanatban, itt és most, mi az, amit hallasz? Mi az, amit mondasz magadnak? Bármi is legyen erre a válaszod, maradj ezzel a gondolattal még egy pár pillanatig. Üdvözöld ezt a gondolatot. Légy a szemtanúja.

Mahatma Gandhi mondja:

Ha folyton csak azt hajtogatom magamnak, hogy nem vagyok képes megcsinálni egy bizonyos dolgot, akkor meglehet, valóban ott fogok kilyukadni, hogy képtelenné válok megcsinálni azt.

Ez az elv nem csak azokra vonatkozik, akik azt remélik maguktól, hogy megváltoztatják egy nemzet útját, épp úgy, ahogyan azt Mahatma Gandhi tette. Ez az elv mindenre és mindenkire vonatkozik. Még a legapróbb napi szokásaidra is.

Ha a válaszod a fenti kérdésre így hangzik: “Igen! Hiszek abban, hogy a változás lehetséges a számomra.” Akkor ez a felfedezés bizonyítékul szolgál.

Lélegezz ismét. A saját gondolataid megszületésének a szemtanúja vagy éppen most. Üdvözöld az érzéseidet.

Ismerd el azt a puszta tényt, hogy te már megtetted a legnagyobb lépést. Elköteleződtél magad mellett pusztán, néhány gombnyomással. A bizonyítékot a kezedben hordozod. Meglehet, hogy te már úgy látod magad, mint, aki képes a változásra, mert valójában, már el is kezdted.

Rumi írta: “Amint rálépsz az útra, az út megjelenik előtted.” Megtaláltad az igazi utadat, amikor beléptél a Fabulous világba. Itt, mindössze apró lépéseket teszel, amelyeket rendszeresen megismételsz, napról napra. Nincs verseny. Most, semmi egyebet nem kell csinálnod, mint pihenned. Hagyd, hogy mindaz a tudás, amit gyűjtögetsz, elmélyüljön benned miközben alszol. Lélegezz újra, és engedd, hogy megjelenjen előtted az út.

(Visited 208 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük