Minden másodperc, minden perc, óra és nap, lehetőséget ad az újrakezdésre. Ebben a pillanatban, egy új hét küszöbén állsz. A tiéd, hogy megformázd, hogy alakot adj neki. Épp úgy, mint egy friss és nedves agyagtömböt, ami az előtted levő fazekaskorongra lenne helyezve. Még akkor is, ha törött kerámia szilánkok borítanák a műhelyed padlóját, egy “hibáknak” nevezett zsinórról, itt vagy te, a hét szobrásza. Ez a hét nap teli potenciállal, teli lehetősséggel bontakozik ki előtted.

Nem számít, hogyan haladsz a helyes és új szokások kialakításával – jól, rosszul, vagy úgy ahogy – hívj meg valami igazán különlegeset a hetedbe… ami nem más, mint kedvesség magaddal szemben. Amint napról napra megtartod a rutinjaidat, győződj meg róla, hogy pozitív üzeneteket is küldesz önmagadnak. Nem számít, ha egy kicsit kínos érzéssel tölt el… nem kell ezeket hangosan kimondanod, csak gondolj rájuk. Jó gondolatok. Pozitív gondolatok. Könyörületes, jószívű gondolatok. Olyan üzenetek, amelyeket a legjobb barátod mondana neked. Ideák, amelyeket egy olyan valaki mondana a füledbe, aki valóban szeret téged.

Engedd szabadjára a kreativitásodat is! A teendőlistádba lopj be egy kedves gondolatot is. Tölts egy kis időt a “Ma jól érzem magam.” Fabulous pillanatban. Írj magadnak egy emlékeztető cetlit, ami valami őszintét, bensőségeset üzen neked, és ragaszd fel a hűtőre vagy a tükörre. Vagy akár ültethetsz egy virágot, ami természetes jelenségével emlékeztet erre a szívet melengető üzenetre.

Minden egyes alkalommal, amikor rápillantasz, eszedbe fog jutni, hogy érsz annyit… megérdemled, hogy szép dolgok vegyenek körbe téged. Végül pedig, ezek az érezdjólmagad-rögöcskék, erős sejtelmet fognak ébreszteni benned, hogy tulajdonképpen, te méltó vagy a saját törődésedre és együttérzésedre.

Összegezve: haladj tovább előre. Csak adj hozzá kedvességet.

(Visited 126 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük