Ralph Waldo Emerson, amerikai filozófus mondja:  

“Minden napot nyugtázz úgy, mint amit befejeztél, amivel már nincs több dolgod. Megtettél mindent, ami tőled telt. Néhány melléfogás és abszurditás, semmi kétség, becsúszott. Felejtsd el őket, amilyen gyorsan csak tudod. A holnap, egy új nap. Kezdd derűsen, egy lélekkel, mely túl magas, hogy régi butaságokkal terheld le.” 

Ha kísérletezel az életeddel, a kalandozás újdonsága elégedettséggel fog elönteni, bármerre is vigyen téged az út, vagy bárhogyan is végződjék. A hibák, amelyeket elkövetsz, és az akadályok, amelyekkel találkozol, miközben a komfortzónádon kívül barangolsz, összeadódnak és 1000 élettapasztalattal érnek majd fel. Minden kihívás egy lehetőség a növekedésre, mindaddig, amíg ezt így is látod. 

Az elégedettség érzése a kiélt kalandvágyból származik, nem élvezetek hajhászásából. Ezért gondolkozz a dobozon kívül. 

Miféle tornagyakorlatot szerettél volna mindig is kipróbálni, de sosem sikerült? Egy gyors keresés a neten ki tudna dobni neked néhány olyan videóklipet, ami közelebb hozná az oktatót hozzád? Milyen könyvet szerettél volna mindig is elolvasni, vagy egyáltalán befejezni?… 

A Fabulous-küldetésed nem más, mint egy felfedezőkörút önmagadban. Őrizd magadban azt a szikrát és menj tovább. Majd pedig, nézd magad, amint fölemelkedsz. 

Jussanak eszedbe Rumi szavai:

“Ne elégedj meg olyan történetekkel, amelyek arról, mások hogyanjáról szólnak. Bontakoztasd ki a saját mítoszodat, mindenféle komplikált magyarázkodás nélkül.” 

Itt, a Fabulous utadon, te vagy az, aki a saját életed történetét írja… a te egyetlen, saját “egyszer volt, hol nem volt”-od. A tinta, a tegnapról, megszáradt. Fordíts egyet. Itt az idő, hogy egy új fejezetet nyiss. Mi következik most a saját történetedben? 

(Visited 99 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük