Az ellenálló képesség, az egy ajándék. Noha meglehet, hogy eleinte nem fog annak tűnni. 

Az ellenálló képesség azt is mutatja, hogy te megpróbáltad és elbuktál. Tettél némi erőfeszítést, ami hozott neked valamennyi időleges sikert. Majd aztán megtorpantál, és minden a darabjaira hullott. 

De, amint leszáll az éjszaka, tekints vissza erre a botlásra. Az a momentum lett a te új kezdeted. És ettől a pillanattól kezdve emelkedtél fel. Meg tudod látni az ajándékot ebben a látványban? 

Az ellenálló képesség a bizonyítéka annak, hogy erő lakozik benned. Bizonyítéka annak, hogy törődsz önmagaddal, és azzal, hogy hova mész. Azt jelenti, hogy nem adtad fel. 

Bármennyi (elő)ítélettel halmoztad is el magad, a hited még annál is nagyobb volt. Máskülönben, nem lennél itt, ahol ma vagy. 

Egy esés után, összesíted az tudást, hogy mi kell ahhoz, hogy újra talpra tudjál állni. Magaddal hozod a tapasztalataidból leszűrt bölcsességet. Nagyszerűbbé váltál, mint amilyen voltál korábban. 

Néhányan azt mondják, ne nézz vissza… csak menj tovább előre. 

De te visszanézhetsz. Máskülönben hogyan látnád, hogy milyen messzire jutottál? 

Nelson Mandela mondja, “Ne a sikereim alapján ítélj meg engem, hanem az alapján, hogy hány alkalommal estem el és álltam fel újra.” 

Ha kihagytál egy szokást… ha elvesztettél néhány napot, vagy akár többet — ne szidd magad még egyetlen másodpercig sem. Ha éppen most ezt a leckét hallgatod, akkor tudnod kell, hogy máris talpon vagy. Légy szemtanúja a saját kitartásodnak. Van benned valami, ami tudja, hogy képes vagy rá. Az a láng még nem aludt ki. Még mindig szép és fényesen ég. Elhoztad ide, a Fabulous földjére, hogy gondozd. Valójában, éppen most, ebben a pillanatban, azt csinálod. Ezen az este, éppen megerősíted azon elhatározásodat, hogy felkészült legyél a holnapra. 

Az élet nem tökéletes. Nem is kellene, hogy az legyen. Kihagytál pár szokást, és a jövőben is ki fogsz hagyni néhányat. Csak az alapján ítéld meg magad, hogy hányszor keltél fel újra. 

(Visited 79 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük