Abban a pillanatban, amint beléptél ebbe az alkalmazásba, egy küldetésre indultál. Valójában már évekkel korábban elindultál ezen az utazáson. Minden nap tanulsz, gyakorolsz, visszatérsz, fejlődsz. Fontos, hogy elismerj magadnak minden egyes erőfeszítést, amit teszel, függetlenül attól, hogy mi a végeredmény. Te most épp az életed átrajzolásának folyamatában vagy.

Amint tovább folytatod az utazásodat, elkezded egyre fényesebben látni magad. Az eltökéltséged napról napra erősödni fog. Fel fogod ismerni, hogy mi is az, ami igazán fontos számodra, és mi az, amit magad mögött hagyhatsz. Meglehet, hogy az ön-kétely fog a feledésbe merülni, amint belső fényed egyre csak növekszik. A hála és az önmagaddal való törődés napról napra láthatóbb lesz, ahogy múlnak a napok. A rossz szokásaidtól búcsút inthetsz, és úrja alkothatod a környezetedet, hogy az tükrözze azt, akinek te hivatva vagy.

Engedd, hogy az álom a költő szavaival ringasson el.

“Minden csillag, egykor sötétebb volt még az éjszakánál is, mielőtt felébredt volna.”

Lélegezz mélyeket, érezd, amint a stressz elszáll miközben kifújod a levegőt. Engedd, hogy az éjszaka köréd hulljon. Aludj, tudván, hogy ez a tudás most ülepszik le benned. Pihenj és engedd, hogy a reggel egy új nap hajnalával köszöntsön téged. ü

(Visited 133 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük