2021 májusában találtam rá A Fabulous néven ismert telefonos alkalmazásra, amely a viselkedéspszichológia elméleti tudására alapozva segít új, minket támogató, ú.n. ‘hasznos’ szokások kialakításában.

A Fabulous többekközött azért is olyan egyedi, mert nemcsak segít új rutinok kialakításában, (mint pl a vízivás, vagy a napi 8 perc torna), hanem mindez a gyakorlati tevékenység meg van támogatva napi, déli és esti audiovizuális leckékkel, amelyek megadják a kellő hátteret ahhoz, hogy hosszú távon is kitarts a kezdeti elhatározás mellett.

Ezekből a coaching leckékből hozok el neked néhányat magyar nyelven, abban bízva, hogy neked is megérteni bizonyos belső folyamatokat.

Fontos megjegyeznem, hogy a teljes Fabulous élményhez érdemes letölteni a Fabulous applikációt. https://blog.thefabulous.co/

Fabulous Terminológia:

  • Fabulous Journey: A Fabulous egy utazásra invitál téged, ahol felfedezheted létezésed mélységeit, és ahol idegen tájakon áthaladva felfedheted korlátozó meggyőződéseidet.
  • Fabulous Landscape: a Fabulous leckékben gyakran megjelenik olyan kontextusban, mint te, aki a Fabulous vidékén utazol. Ez, sok esetben a belső világodra vonatkozik.
  • Fabulous Mountains: A Fabulousban hegyeknek nevezik meg a nap 3 fő szakaszához kapcsolódó rutinokat.
    • Foundations: ide a reggeli, vagyis az ébredés utáni rutinok tartoznak: 1 pohár vizet inni, egészséges reggelit enni, napi coaching meghallgatása, 8 perc edzés, ünneplés
    • Struggle: ahogy a neve is sugallja, itt kínlódásról van szó. Ez valójában nem más, mint a munkára hangolódás rutinja: pár perces légző gyakorlattal és fókusz coachinggal.
    • Mastery: a nap végéhez közelítve az itt található rutinok segítenek neked lezárni a napot érzelmileg is.

Én, jelenleg, a Fabulous utazásom 112-dik napján vagyok. Lényegében véve a Fabulousnak és az itt tanultaknak köszönhetem, hogy újra elkezdtem törődni magammal és az álmaimmal. Mindaz, amit a lengyelkati.hu oldalon fogsz majd látni, az egy fajta eredménye lesz a Fabulous-utazásomnak.

(Visited 418 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük